Aanmelden voor Judo

U kunt u of uw kind eenvoudig aanmelden door het invullen van onderstaand formulier.

Eerst proberen?
Voordat je inschrijft bij J.C. Nuth heb je de mogelijkheid om eerst 2 snuffellessen te volgen zonder dat er een verplichting van inschrijving volgt. Bevalt het je na deze 2 lessen dan schrijf jein door onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden.

Contributie Judoclub Nuth
De contributie is berekend over een vol kalenderjaar (dus 12 maanden betalen) en kan worden voldaan per maand, kwartaal of jaar via automatische incasso. Het inschrijfgeld van J.C. Nuth bedraagt eenmalig € 7,50. U dient het gewenste bedrag voor de contributie in onderstaand aanmeldformulier te selecteren en te betalen. De vervolgbetalingen geschieden dan via automatische incasso. De opzegtermijn bedraagt 1 maand (schriftelijk).

Veel plezier bij J.C. Nuth!

AantalMaand:Kwartaal:Jaar:
1 x per week€ 17,-€ 51,-€ 204,-
≥2 x per week€ 25,-€ 75,-€ 300,-

Lidmaatschap Judo Bond Nederland (JBN)
Alle judoleden van J.C. Nuth zijn verplicht om lid te worden van de Judo Bond Nederland. Inschrijfgeld JBN bedraagt eenmalig € 14,40 en de contributie bedraagt afhankelijk van de leeftijd en het aantal leden per gezin, ongeveer € 34,85 tot € 59,55 per jaar. Deze contributie staat los van de contributie voor J.C. Nuth en wordt apart verrekend via automatische afschrijving of een acceptgirokaart van de JBN. Aan- en afmelden bij de JBN dient door uzelf te gebeuren, (informatie hierover wordt t.z.t. verstrekt).

Veel plezier bij J.C. Nuth!

Aanmeldformulier