Tekstvak: Wijziging contributie per 1 januari 2012:
Vanwege grote verhoging van de accommodatie– en zaalhuur moeten we de contributie verhogen met ingang van 1 januari 2012.

- Jeugd tot 12 jaar €162,- p.jaar of  €13,50 p. mnd.
- Junioren van 12 tot 16 jr €174 p.jaar of  € 14,50 p.mnd
- Senioren van 16 jr en ouder €186,- p.jaar of €15,50 p.mnd

Derde judoka van een gezin betekent: jongste lid halve prijs. Meerdere judoka’s per gezin ook halve prijs.
Twee keer trainen p.week kost:
Jeugd €21,50 p.mnd;
Junioren €23,- p.mnd;
Senioren €24,50 p.mnd.
Zwarte band training is 2-de of 3-de keer trainen.
Drie keer trainen is voor alle groepen € 27,50 p.mnd.

Onze website is vernieuwd! Zie www.judoclubnuth.nl

Start seizoen 2011-2012

De vakantie is jammer genoeg voorbij. Degenen die in Nederland zijn gebleven hebben heel wisselend weer gehad. Wij als trainers hebben in de vakantie vijf maal judoles gegeven als vakantie-activiteit. Tweemaal aan kinderen met een handicap die op vakantie waren bij de Wigwamvakanties te Houthem. Ook hebben we tweemaal een fun-judoles gegeven aan volwassenen met een geestelijke beperking in activiteitencentrum ‘t Veldje te Voerendaal en een judoles gegeven aan de buitenschoolse opvang van de Tovertuin te Geleen. De mattenkar is nu weer terug naar het hoofdkantoor van de JBN en kan nu ingezet worden voor andere doeleinden. Voor ons is het nu weer aanpassen aan de school- agenda en dat betekent dat het sport- en verenigingsleven weer begint met hun geplande activiteiten.

Interessante informatie:

· Start seizoen 2011-2012

· Wijziging trainingstijden op donderdag te Schimmert

· Contributieverhoging  per  1 januari 2012

· Nieuwe website

· Clubkampioenschappen

J.C. Nuth

Seizoen 2011-2012, nr. 1,

22-08-2011

Trainingstijden:

Voor Judo Club Nuth zijn er wijzigingen omdat er vraag naar meer trainingstijd is. We bestaan nu langer dan 11 jaar en er is een aantal judoka’s dat graag voor de zwarte band judo wil worden opgeleid.

Uitbreiding is op donderdag in Schimmert.

Nieuwe tijden zijn:

· Jeugd Jongens / meisjes tot 10 jaar:          1e  groep 17.00 tot 18.00 uur

· Jeugd Jongens / meisjes tot 14 jaar:          2e groep van 18.00 tot 19.00 uur

· Junioren /senioren dames / heren:             3e groep van 19.00 tot 20.15 uur.

Nieuw: Training op zondagmorgen Schimmert.  Voor:

· Judoka’s die serieus voor zwarte band en hoger willen trainen: Tijd van 09.00 uur tot 11.00 uur.

·

Tekstvak: Clubkampioenschappen JC Nuth op zondag 11 september om 09.30 uur in de hal van Gitek Sportcentrum te Nuth. Aan de hand van de inschrijvingen krijgen jullie nog bericht hoe laat je aanwezig moet zijn. De clubkampioenschappen zijn een jaarlijks terugkerend gebeuren waarbij wij alle judoka’s voor een keer bij elkaar hebben. Dat wil zeggen van de kleinste van net 5 jaar tot de oudste van 60 jaar. Ook de judoka’s van onze speciale groep van de woensdag zijn aanwezig om mee te doen. Ook worden elk jaar weer enkele judoka’s en/of vrijwilligers in het zonnetje gezet. Meedoen is verplicht. Kan je echt niet meedoen, geef dat dan door aan Anja of Frans. We verwachten van iedere judoka komende week het inschrijfbriefje terug zodat wij de prijzen kunnen bestellen.

Clubkampioenschappen seizoen 2010-2011

Ik doe wel / niet mee met de clubkampioenschappen op zondag 11 september 2011 in het Giteksportcentrum te Nuth.

Naam:……………………………………………………..Band:………………………………………………………

Gewicht:………………………………………………Ben aanwezig als scheidsrechter, tafeljury, EHBO of vrijwilliger.